San Francisco...wat een ontzettend leuke stad....
Hoi Lia, leuk om jullie belevenissen in SF te lezen! Wat een leuke stad he? :) Ik zag je smsje: je komt inderdaad met de cable car langs een van de gebouwen van de universiteit waar ik heb gestudeerd. De gebouwen zijn of woonhuizen of schoolgebouwen. Je had beter de cable car andersom kunnen nemen, had je berg af kunnen lopen haha! Het gebied rondom Union Square is leuk he? Daar woonde ik vlakbij.
Heel veel plezier met het vervolg van de reis, ik ga jullie volgen. Wat zullen jullie het leuk vinden daar, je gaat nog zoveel moois zien.
Groetjes aan Paul!
Groetjes aan Paul!